Expect minimum percentage: 97.7%

1) Which IEEE specification defines Wi-Fi technology?
ans:
802.11

2) What is true regarding media access control? (Choose three.)
ans:
Ethernet utilizes CSMA/CD
defined as placement of data frames on the media
Data Link layer protocols define the rules for access to different media

3) Which characteristics describe carrier sense multiple access collision detect (CSMA/CD)? (Choose three.)
ans:
nondeterministic
collision environment
first-come, first-served approach

4) Which options are properties of contention-based media access for a shared media? (Choose three)
ans:
non-deterministic
less overhead
collisions exist

5) What determines the method of media access control? (Choose two.)
ans:
media sharing
logical topology

6) What is true concerning physical and logical topologies?
ans:
Logical topologies consist of virtual connections between nodes.

7) Which of the following are sublayers of the Data Link layer?
ans:
MAC, LLC

8) Which features describe the concept of Carrier Sense Multiple Access with Collision Detection? (Choose two.)
ans:
non-deterministic
uses first-come, first-served approach

9)Refer to the exhibit. Assuming that the network in the exhibit is converged meaning the routing tables and ARP tables are complete, which MAC address will Host A place in the destination address field of Ethernet frames destined for http://www.server?
ans:
00-0c-85-cf-65-c0

10) What is the purpose of the preamble in an Ethernet frame?
ans:
is used for timing synchronization with alternating patterns of ones and zeros

11) What are three characteristics of valid Ethernet Layer 2 addresses? (Choose three.)
ans:
They are 48 binary bits in length.
They generally represented in hexadecimal format.
They are considered physical addresses.

12) A network administrator has been asked to provide a graphic representation of exactly where the company network wiring and equipment are located in the building. What is this type of drawin
ans:
physical topology

13) Which three factors should be considered when implementing a Layer 2 protocol in a network? (Choose three.)
ans:
the geographic scope of the network
the physical layer implementation
the number of hosts to be interconnected

14) Which three session options does PPP offer? (Choose three.)
ans:
multilink
compression
authentication

15) Which statements describe the logical token-passing topology? (Choose two.)
ans:
Computers are allowed to transmit data only when they possess a token.
Electronic tokens are passed sequentially to each other.

16) Which statements describe the logical token-passing topology? (Choose two.)
ans:
Computers are allowed to transmit data only when they possess a token.
Electronic tokens are passed sequentially to each other.

17) Refer to the exhibit. A frame is being sent from the PC to the laptop. Which source MAC and IP addresses will be included in the frame as it leaves RouterB? (Choose two.)
ans:
source MAC – Fa0/1 on RouterB
source IP – PC

18) What are three characteristics of valid Ethernet Layer 2 addresses? (Choose three.)
ans:
They are 48 binary bits in length.
They are considered physical addresses.
They are generally represented in hexadecimal format.

19) What is the primary purpose of the trailer in a data link layer frame?
ans:
support frame error detection

20) What two facts are true when a device is moved from one network or subnet to another? (Choose two.)
ans:
The device will still operate at the same Layer 2 address.
The Layer 3 address must be reassigned to allow communications to the new network.

21) What determines the method of media access control? (Choose two.)
ans:
media sharing
logical topology

22) Which three factors should be considered when implementing a Layer 2 protocol in a network? (Choose three.)
ans:
the geographic scope of the network
the physical layer implementation
the number of hosts to be interconnected

23) What is a characteristic of a logical point-to-point topology?
ans:
The media access control protocol can be very simple.

24) Refer to the exhibit. Which statement describes the media access control methods that are used by the networks in the exhibit?
ans:
Network 1 uses CSMA/CD and Network 3 uses CSMA/CA.

25) What is a function of the data link layer?
ans:
provides for the exchange data over a common local media

26) What is the purpose of the preamble in an Ethernet frame?
ans:
is used for timing synchronization with alternating patterns of ones and zeros

27) What is a primary purpose of encapsulating packets into frames?
ans:
facilitate the entry and exit of data on media

28) Which sublayer of the data link layer prepares a signal to be transmitted at the physical layer?
ans:
MAC

29) What statements are true regarding addresses found at each layer of the OSI model? (Choose two.)
ans:
Layer 2 may identify devices by a physical address burned into the network card
Layer 3 represents a hierarchical addressing scheme

30) What is true concerning physical and logical topologies?
ans:
Logical topologies consist of virtual connections between nodes.

31) 19.Refer to the exhibit. How many CRC calculations will take place as traffic routes from the PC to the laptop?
ans:
4

Advertisements